Standardsida

Jesper av Aurum

Jesper av Aurum, e:Nane 492 u:Jennie av Aurum är såld till stal Henswoude i Holland. Vi hoppas mycket på honom och tror att han får förutsättningar att utvecklas och tränas på bästa sätt hos proffs.

Alf

Alf av Aurum, föddes med en klok "gammal" själ. Den bästa sorten! Hingst e: Janus av Aurum u: Jennie av Aurum. Såld till det bästa av hem i Västra Götaland.

Malte

Malte av Aurum, Frieserhingst f. 2012 e. Gjalt 426 u. Zelma av Aurum ue. Beart 411, egen uppfödning.

 

Hannes

Hannes av Aurum, Frieserhingst, född 2009. e: Bente u: Anne van de Hoogstraat ue: Adel, egen uppfödning.

Zalsa

Zalza, Friesersto, född 2007. e Maiko u: Deesje van de Melder ue: Anne, egen uppfödning

Gizmo

Gizmo - Frieservalack, född 2002. e: Adel u: Gezina Helena ue: Dirk, egen uppfödning.

Gerlantje

Gerlantje - Friesersto född 1994, e: Dirk ue: Jochem, köpt i Holland 2005. Fick ett hingstföl hos oss. Waldemar av Aurum

 

Anne van de Hogstraat

Anne van de Hogstraat, Friesersto f 2000 e Adel ue Bjinse. Köpt i Holland 2003 och fick tre mycket fina föl hos oss, Remus, Hannes av Aurum och Jennie av Aurum.

 

Adriaan

Adriaan av Aurum, född 2008, e. Fabe 348 u. Hilda FT ue. Tonis 393, egen uppfödning.

 

Deesje

Deesje van de Melder, sto, e: Anne ue: Oege, köpt i Holland. Deesje fick två fina föl hos oss innan hon såldes som rid och körhäst till Norrland.

Remus

Remus, Frieserhingst, född 2005, egen uppfödning e:Brandus u:Anne van de Hoogstraat-Adel. Remus blev Ster och bästa hingst i Åstorp som 3-åring

Romulus

Romulus, hingst född 2005, e: Maiko u: Deesje van de Melder ue: Anne Romulus blev 1:a premie championföl på premieringen på Grevagården 2005. Egen uppfödning.

Femke och Ramses

Femke, vb sto e:Meijer ue:Ildert och hennes hingstföl e: Ids.

Båda två var fantastiskt trevliga och lätta att ha att göra med. Femke köptes dräktig från Holland, tyvärr visade det sig att hon att hon hade sommareksem varför vi inte avlade mer på henne.

Senaste kommentarer

15.05 | 14:21

Hej.
Jag letar efter en livskamrat och undrar om ni har någon häst till salu eller kan förmedla en kontakt?
Vi har en familjeägd gård i Östergötland.

23.01 | 00:45

Friser hästen är en vacker häst jag älska dom jag skulle jättegärna Vilja köpa en friserhäst jag tycker dom och deras färg med den långa svarta mannen